Aaltjan Evink
036-5227879

Nieuws

Brand bij Advendo '57

Veilig met IP, trotse sponsor, helpt bij tijdelijke oplossing na verwoestende brand.

Een verwoestende brand treft Advendo ’57
We willen jullie op de hoogte stellen van een recente gebeurtenis bij onze gewaardeerde partner, Advendo ’57. Helaas is er een brand uitgebroken in hun sportkantine, slechts een week voor hun geplande voetbaltoernooien. Bij aankomst van de brandweer waren de vlammen al uit de kantine geslagen en waren ook de door WH2A beheerde ICT onderdelen totaal verwoest. Het was een onwerkelijke en tragische gebeurtenis voor de club, zoals Henk Duijts het treffend verwoordde: “Ik sta hier met tranen in mijn ogen. Wat een drama voor onze club.”

Snel handelen en tijdelijke oplossingen
Gelukkig kunnen we melden dat meerdere bedrijven, waaronder WH2A, snel in actie is gekomen. Met goed overleg en de extra inzet van onze collega’s hebben we ervoor gezorgd dat Advendo ’57, ondanks de tegenslag, na slechts 1,5 weken toch in staat was om de geplande toernooien met een tijdelijke internet verbinding, Wifi, Kassa systeem en cameratoezicht te laten plaatsvinden. Een van onze medewerkers deelde zijn persoonlijke betrokkenheid: “Ik ken deze club al van jongs af aan. Het was verschrikkelijk om te horen dat de kantine was afgebrand. Ik sprong meteen bij om ervoor te zorgen dat alles op orde was voor de komende toernooien. Ik ben dan ook erg blij en trots dat we zo snel hebben kunnen helpen.”

advendo2

Geslaagd sponsortoernooi!
Het sponsortoernooi van Advendo ’57 bleek ondanks de tegenslagen een groot succes te zijn. “Deze sponsordag heeft eens te meer aangetoond welke saamhorigheid en veerkracht onze vereniging bezit!”, aldus de sponsorcommissie van Advendo. WH2A is verheugd over dit positieve resultaat en is vastbesloten om te helpen waar wij kunnen bij het herstel van de rest van de kantine, zodat deze weer in oude glorie kan herrijzen.

advendo 5

Dankbaarheid en goede vooruitzichten bij Advendo ’57
De Sponsorcommissie van Advendo ‘57 wil graag haar oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het herstel van Advendo ’57. “Het is inspirerend om te zien hoe onze gemeenschap samenkomt in tijden van tegenspoed”, aldus de commissie. WH2A kijkt uit naar een voortzetting van de succesvolle samenwerking met Advendo ’57 en wenst de club veel succes en voorspoed in de toekomst.

Ben jij benieuwd wat WH2A nog meer kan betekenen of benieuwd naar de verdere ontwikkelingen van Advendo ’57? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. 

Aaltjan Evink

Servicedesk: Consultant