Aaltjan Evink
036-5227879

Nieuws

Ontdek de Havendagen Zeewolde

Kijk Live Mee met Veilig met IP!

Binnenkort is het zover! Van 7 tot en met 9 juni vinden de jaarlijkse Havendagen plaats in Zeewolde. Dit geliefde evenement trekt jaarlijks meer dan 70 prachtschepen naar de aanloophaven van Zeewolde. Ook dit jaar belooft het weer een spectaculaire editie te worden, met sleepboten, vracht- en visserijschepen, en ander varend erfgoed om te bewonderen. Dit alles wordt omlijst met optredens, rondvaarten, marktjes en feestavonden.

Om u een compleet beeld te geven van deze bijzondere dagen, verzorgt de lokale omroep Zeewolde live beelden die het hele weekend te volgen zijn via de camera’s van WH2A. Dankzij de AXIS Q1798-camera kunt u vanuit uw eigen huis genieten van de prachtige beelden die 24 uur per dag worden uitgezonden op de website en televisie. Tevens zal er een DJ aanwezig zijn van de regionale omroep, om de sfeer nog verder te verhogen.

Bij WH2A kijken we vol enthousiasme uit naar dit evenement en zijn we verheugd dat we kunnen helpen met zowel veiligheid als beelden voor u thuis. Mocht u niet in staat zijn om de Havendagen persoonlijk bij te wonen, dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op de website van de lokale omroep Zeewolde of af te stemmen op de televisiekanalen waar de live beelden te bewonderen zijn.

Website: https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/loz-tv/televisie

Tv-kanalen:

  • KPN Digitaal kanaal 1481
  • XS4ALL digitaal kanaal 1481
  • Ziggo Digitaal kanaal 39

Mis deze unieke kans niet om de betoverende Havendagen in Zeewolde mee te beleven. We kijken ernaar uit om u te voorzien van de mooiste beelden van dit prachtige evenement!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met WH2A of lokale omroep Zeewolde

Aaltjan Evink

Servicedesk: Consultant