Aaltjan Evink
036-5227879

Nieuws

Nieuwe WH2A Consultant

Nigel Rave komt het team versterken!

Graag introduceren wij Nigel Rave, die sinds 1 juli ons team is komen versterken als consultant is bij WH2A!
Voordat Nigel bij WH2A kwam was hij al zo’n 10 jaar werkzaam bij een logistiek bedrijf, waarbij hij inmiddels het hoogst haalbare functie had gehaald en toe aan een nieuwe uitdaging! Lees hier meer over zijn loopbaan en keuze voor WH2A: 

Nigel:
Van kinds af aan had ik altijd al interesse gehad in computers en alles wat daarmee te maken heeft. Doordat de groeikansen bij mijn oude werkgever een beetje het hoogst haalbare was en gezien mijn leeftijd, was dit hét moment om een carrier switch te maken.

Uiteindelijk heeft John mij benaderd om samen een kopje koffie te drinken en te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen.  Deze kans bij WH2A wekte dan ook mijn grote interesse doordat het goed aansloot bij wat ik leuk vind. Uiteindelijk verliepen de gesprekken zeer positief, wat mij overtuigde om de sprong te wagen en bij WH2A aan de slag te gaan.

De eerste maand was behoorlijk intensief, aangezien ik mijn kennis moest bijspijkeren en tevens de diverse processen van WH2A onder de knie moest krijgen. Gelukkig heeft WH2A een fantastisch team dat mij hartelijk heeft ontvangen. Het team is bijzonder behulpzaam en oprecht geïnteresseerd. Ik ben ervan overtuigd dat ik een goede keuze heb gemaakt en kijk uit naar een prettige samenwerking met WH2A”.

Aaltjan Evink

Servicedesk: Consultant