Aaltjan Evink
036-5227879

Over ons

Meer zicht én inzicht door Veilig met IP

Wij bieden u de mogelijkheid om meer (toe)zicht te krijgen in alle omstandigheden en omgevingen met beveiligingsoplossingen.

Duurzame samenwerking

We richten ons op een duurzame samenwerking met u, ongeacht de branche of bedrijfsgrootte van uw bedrijf.

Wij zijn er dan ook 24/7 voor u. Om u en uw werknemers een veilig gevoel te geven. Dit doen we met de oplossingen van Axis Camera Station, waar we tevens geautoriseerde specialisten van zijn.

We regelen de installatie en laten u hierna niet in de steek. We zijn altijd telefonisch bereikbaar en u krijgt gegarandeerd iemand van ons team aan de telefoon. Ook wanneer u ‘s nachts belt.

Klaar voor de toekomst

Met onze beveiligingsoplossingen bent u klaar voor de toekomst. Zo zijn er regelmatige updates, waardoor AXIS Camera Station gelijk loopt met de technologische innovaties binnen de videomanagementsofware. 

Gezien een beveiligingsoplossing maatwerk is, kijken we altijd wat het beste bij uw situatie & bedrijf past.

De oplossingen zijn flexibel, eenvoudig aan te passen en compatibel met verschillende producten. Dit betekent voor u: ultieme veiligheid en bescherming van uw investering.

Veilig met IP

Wie zijn wij

Veilig met IP is onderdeel van WH2A ICT professionals. Samen met een team van professionals staan wij, onder andere,  klaar om u te helpen op gebied van veiligheid, stabiele netwerken en geavanceerde telefoondiensten. 


De Veilig met IP professionals werken zeer zorgvuldig en wij bieden de best denkbare ondersteuning 24/7 voor uw veiligheid en camera’s. U kunt rekenen op een consistente, persoonlijke benadering waarbij continuïteit, beschikbaarheid, toegankelijkheid en betrouwbaarheid onze uitgangspunten zijn. 

The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

– Chinese Proverb

Contact

Afspraak maken

Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Parisius

Planning